Πώς μπορώ να καταχωρήσω την παραγγελία μου online;

Πώς μπορώ να καταχωρήσω την παραγγελία μου Οnline;

Επιλέξτε μια κατηγορία (Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά, Αξεσουάρ, Brands, Collections, ΟUTLET) και χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης στο μενού αριστερά βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε. Αν γνωρίζετε τον κωδικό προϊόντος απλά πληκτρολογήστε τον στην αναζήτηση.

Κάνοντας κλικ πάνω στο προϊόν που σας ενδιαφέρει μεταφέρεστε στην σελίδα του όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε αν είναι κατάλληλο για εσάς (φωτογραφίες, αναλυτική περιγραφή, οδηγό μεγεθών, κωδικό και τιμή). Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηέτησης πελατών της εταιρείας μας.

Επιλέξτε το χρώμα και κατόπιν το ιδανικό για εσάς μέγεθος και πατήστε  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. Αν θέλετε να συνεχίσετε τις αγορές, επαναλάβετε τη διαδικασία. Διαφορετικά προχωρήστε με ασφάλεια στην καταχώρηση της παραγγελίας είτε ως επισκέπτης είτε ως μέλος.

Επιλέξτε στο Βήμα 1 έναν από τους τρόπους Παραλαβής και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. 

Επιλέξτε στο Βήμα 2 έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής: Αντικαταβολή, Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Πατήστε το κουμπί  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ!  για να καταχωρηθεί η παραγγελία σας. Σύντομα θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Καθίστε αναπαυτικά και σύντομα τα αγαπημένα σας προϊόντα θα είναι στα χέρια σας ενώ θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της παραγγελίας σας!